Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - Pre-Trailer.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam bardzo przed wczesny trailer zapowiadający serwer MPCforum.
Oglądajcie i piszcie swoje refleksję :)

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakochalem sie. Mam pytania.

1.czy te obiekty nienbd lagowac?.

2. Beda 2 miasta dobrych i zlych jak na eternity?

3.kiedy beta i start

4. Lepiej zabezpieczycie Clienta niz ostatnio?

Pozdrawiam i czekam na wiecej.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Trailer jako taki, ale serwer prezentuje się świetnie.

Co do trailera jeszcze, brakuje mi takiego momentu przejścia do jakieś akcji, starcia, whatever... :D

Opublikowano

Trailer bardzo przeciętny i "zimny". Wysiliłeś się jedynie do pokazania map (jadąc do przodu i tyłu) Jak na tego typu muzykę wszystko jest pokazane za szybko również z przejścia. 0:22 popraw to bo wygląda koszmarnie (jak już coś robisz to rób to porządnie)
A co do tych lagów... na filmie sami widzicie momentami jak się ścina (i to bez ludzi i graczy)
5/10 (muzyka)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Zakochalem sie. Mam pytania.

1.czy te obiekty nienbd lagowac?.

2. Beda 2 miasta dobrych i zlych jak na eternity?

3.kiedy beta i start

4. Lepiej zabezpieczycie Clienta niz ostatnio?

Pozdrawiam i czekam na wiecej.

1. Nie będą jeśli pobierzesz odpowiednią wersję clienta dla swojego pc/laptopa.

2. Nie, Chunjo i Shinsoo

3. Staramy się tak aby wyszło wszystko w czerwcu

4. Ostatnio Naid był technikiem odpowiedzialnym że część rzeczy, ja udziału w Eternity nie miałem żadnego więc jak już wielokrotnie pisałem wcześniej, oceniać Nasze kompetencje możecie dopiero po tym projekcie.

Trailer bardzo przeciętny i "zimny". Wysiliłeś się jedynie do pokazania map (jadąc do przodu i tyłu) Jak na tego typu muzykę wszystko jest pokazane za szybko również z przejścia. 0:22 popraw to bo wygląda koszmarnie (jak już coś robisz to rób to porządnie)

A co do tych lagów... na filmie sami widzicie momentami jak się ścina (i to bez ludzi i graczy)

5/10 (muzyka)

Delikatne sćinki są tylko i wyłącznie dlatego że film po wyrenderowaniu został przekonwertowany z formatu na format, co jak wiadomo skutkuje pogorszeniem jakości i ścinkami.

Wysiliłem się jedynie do pokazania map ponieważ na razie nic po za nimi i systemami nie mamy.

Gdzieś już wcześniej podkreślałem gdy ktoś poprosił o coś innego niż SS map że pierw tworzymy świat gry, następnie jego uczestników, ich uzbrojenie etc.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Trailer bardzo fajny, czekam teraz na pokaz reszty serwera jak zrobicie. Spodziewam się większego rozpier.... niż na Eternity.

Opublikowano

Muzyka z naruto <3 Dobre lata dzieciństwa :) Widzę, że jest to dopiero wczesny trailer ponieważ zostały pokazana same mapy. Mapy bardzo ładnie się prezentują lecz mam jedną uwagę:

Te dusze (ziarna czy jak to było z avatara) latają za szybko. Moim zdaniem powinny latać znacznie wolniej ale to tylko moja uwaga, mogę się mylić :P

Opublikowano

Muzyka z naruto <3 Dobre lata dzieciństwa :) Widzę, że jest to dopiero wczesny trailer ponieważ zostały pokazana same mapy. Mapy bardzo ładnie się prezentują lecz mam jedną uwagę:

Te dusze (ziarna czy jak to było z avatara) latają za szybko. Moim zdaniem powinny latać znacznie wolniej ale to tylko moja uwaga, mogę się mylić :P

Są 3 rodzaje, małe, średnie, duże.

Duże latają najwolniej, małe najszybciej ;p

0VPaRnd.png

Opublikowano

Konwertowanie Metina do Tery nie bardzo mi się podoba.

Z jednej strony mapy są fajne, a z drugiej mi się nie podobają.

Jakoś wole stary, dobry i pewny klimat Metin'a.

Ja jestem bardzo ciekaw jak mapy M1 zachowają się gdy na serwer wejdą gracze.

Tak poza tematem, to znając życie ten serwer padnie ze względów technicznych, jak wszystkie poprzednie serwery Santriela.

W sumie ja to już sam nie wiem jak się do Santriela zwracać - Niech sobie wybierze, do wyboru ma Grandi, Stulejarz, Erotron, Santriel, Kain Kirighaya, czy może jednak Naid.

Miał multum serwerów i za każdym razem było to gówno zapakowane w złotym papierku.

Tutaj na filmie został zaprezentowany złoty papier, czyli efekty wizualne - Zadaniem tego papierka jest ukrywanie gówna jakie znajduje się po stronie technicznej.

Wątpię, że normalne osoby pójdą grać na ten serwer, przynajmniej te które znają Santriela i grały na jego serwerach.

Tylko skończony idiota wchodziłby do tej samej rzeki po raz 5-6 (oczywiście bez obrazy).

Mizune kiepskiego sobie ziomka do robienia serwera wybrałeś.

Normalny i zdrowy psychicznie człowiek nie wrzuca swoich klepsydr na MPC, a do tego nie zaprasza na swój pogrzeb.

Jak na moje, to szkoda, że Santriel poważnie nie leży już te 2 metry pod ziemia.

Przynajmniej by nie okradał ludzi, a zresztą w sumie, wy i tak sami się dajecie okradać i jeszcze za to dziękujecie.

Jeszcze pragnę ci Santriel przypomnieć rade pewnego użytkownika, gdybyś znowu miał umierać po upadku MPCforum:

vc-pjqmcpmbaqreawcvotht.jpg

Zapamiętaj to! Pogrzeb jest od razu po mszy.

Macie gratis ode mnie klepsydrę, jaką sobie Naid 2 lata temu machnął, jak mu Reinor padł:

2rxid.jpg

Wybaczcie słabą jakość, ale jest z odzysku.

Dobrze, że internet nie zapomina.

Podsumowując, ten serwer skończy się jak wszystkie serwery tego błazna.

- Będzie płacz Santriela & Mizune, że im modele ukradli.

- Będzie płacz graczy, że Santriel & Mizune ich z hajsu okradli (W tym Santriel po raz 5-6).

- Będzie zgrzytanie zębów i wyzywanie administracji w prezentacji MPCforum, po czym zmieni administracja nicki i znowu dacie się im w**uchać (Oczywiście jak zawsze z podziękowaniem im za to).

Powodzenia w stawianiu serwera.

PS. Nominuje InkScape do wypowiedzenia się na temat Naida aka. "w choy nicków i serwerów".

InkScape wie o nim o wiele więcej ode mnie.

24b5car.jpg

Opublikowano

Tak poza tematem, to znając życie ten serwer padnie ze względów technicznych, jak wszystkie poprzednie serwery Santriela.

W sumie ja to już sam nie wiem jak się do Santriela zwracać - Niech sobie wybierze, do wyboru ma Grandi, Stulejarz, Erotron, Santriel, Kain Kirighaya, czy może jednak Naid.

Miał multum serwerów i za każdym razem było to gówno zapakowane w złotym papierku.

Tutaj na filmie został zaprezentowany złoty papier, czyli efekty wizualne - Zadaniem tego papierka jest ukrywanie gówna jakie znajduje się po stronie technicznej.

Wątpię, że normalne osoby pójdą grać na ten serwer, przynajmniej te które znają Santriela i grały na jego serwerach.

Tylko skończony idiota wchodziłby do tej samej rzeki po raz 5-6 (oczywiście bez obrazy).

Normalny i zdrowy psychicznie człowiek nie wrzuca swoich klepsydr na MPC, a do tego nie zaprasza na swój pogrzeb.

Jak na moje, to szkoda, że Santriel poważnie nie leży już te 2 metry pod ziemia.

Przynajmniej by nie okradał ludzi, a zresztą w sumie, wy i tak sami się dajecie okradać i jeszcze za to dziękujecie.

Jeszcze pragnę ci Santriel przypomnieć rade pewnego użytkownika, gdybyś znowu miał umierać po upadku MPCforum:

Macie gratis ode mnie klepsydrę, jaką sobie Naid 2 lata temu machnął, jak mu Reinor padł:

2rxid.jpg

- Będzie płacz graczy, że Santriel & Mizune ich z hajsu okradli (W tym Santriel po raz 5-6).

- Będzie zgrzytanie zębów i wyzywanie administracji w prezentacji MPCforum, po czym zmieni administracja nicki i znowu dacie się im w**uchać (Oczywiście jak zawsze z podziękowaniem im za to).

PS. Nominuje InkScape do wypowiedzenia się na temat Naida aka. "w choy nicków i serwerów".

Ink możę wypierdalać do zielaka mu serwer robić a nie się wypowiadać. 

Nie ćpaj tyle gówniarzu bo widze, że ładnie masz łeb ścięty.

Teraz w każdym nowym serwerze który jest dobry będzie wzmianka o tym pajacu Santrielu? Ink Ci coś naopowiadał? On wie tyle, co mu zielak z nitrem powiedzą </beka>

Mam nadzieje, ze klient bedzie zabezpiecozny dobrze i nie bedzie rozpakowanego 3 dni po starcie, jak to z eternity bylo. ;D 

Opublikowano

2rxid.jpg

Naid/Kainsu/Velu to nie Erontron/BlackeZ...

Erontron uczył mnie wielu rzeczy i kiedyś bardzo dobrze go znałem ( dziś wiem tyle że ma OTS w Tibi bo czasem z jego kuzynem gadam .)

Wiec nie pisz głupot wyssanych z palca..

#topic

Trailer strasznie słaby .. mogliście chociaż nałożyć jakąś kursywę + corectora .. Takie chodzenie po mapach przez prawie 3 min to śmiech , w 2009 może takim czymś byście zabłysnęli.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Matesh który pisał z konta Henia kiedy zacznie się leczyć, wie ktoś może bo chciałbym wysłać sms o treści "pomagam" na fundację która go wspiera. xD

Co do gadania o lagach, jak widać jakoś lagów nie ma a co ciekawsze będą 2 wersje clienta dla słabych komputerów i takich prehistorycznych. ^^

Ogólnie ten film miał za zadanie przedstawić mapy w dodatku nie wszystkie, tak jakby przygotowanie graczy na kolejne materiały.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chciałbym shejtować lecz chuja nie ma jak. Prezentuje sie zajebiscie , duzo w to roboty wlozyliscie . Sam zawitam dobra robota.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Klimat mi się bardzo podoba! Dobrze wykonany trailer. Polecam gorąco bo widać że to co robią wychodzi im znakomicie.

Pozdrawiam i powodzenia. 

Opublikowano

2rxid.jpg

Serwer Santriela śmiga sobie teraz i nikt nawet o tym nie wie, a Naid nie może być Santrielem (chyba, że przeszedł drugą mutację lub zmartwychwstał pod postacią innej osoby). Poza tym Santriel to nie ten poziom. ;)

@top

Dobre, wygląda zajebiście.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Wszedłem zobaczyłem posłuchałem.

Za muzyczkę daję 11/10 bo aż przypomniały mi się moje młode lata i te anime , bajki :)

Ale mam jedno kluczowe pytanie, czy my dalej mówimy o metinie ?

Na trailerze, zobaczyłem tylko mapki nic więcej, czyli reasumując głównym celem tego servera są efekty wizualne ? tylko mapki ?. Jeżeli to na prawdę jest to co oznacza to słowo: Trailer - zapowiedź, zwiastun, to u was tylko mapki będą, żadnych systemów ani nic w tym sensie ? Zwiastun to moim zdaniem jest to co będzie w przyszłości na serverze.

Ale ogółem pozytywnie, co prawda mam wątpliwości, czy ktoś zagra jak wejdzie z 500 osób i każdy będzie miał po 4fps'ów

Opublikowano

Wszedłem zobaczyłem posłuchałem.

Za muzyczkę daję 11/10 bo aż przypomniały mi się moje młode lata i te anime , bajki :)

Ale mam jedno kluczowe pytanie, czy my dalej mówimy o metinie ?

Na trailerze, zobaczyłem tylko mapki nic więcej, czyli reasumując głównym celem tego servera są efekty wizualne ? tylko mapki ?. Jeżeli to na prawdę jest to co oznacza to słowo: Trailer - zapowiedź, zwiastun, to u was tylko mapki będą, żadnych systemów ani nic w tym sensie ? Zwiastun to moim zdaniem jest to co będzie w przyszłości na serverze.

Ale ogółem pozytywnie, co prawda mam wątpliwości, czy ktoś zagra jak wejdzie z 500 osób i każdy będzie miał po 4fps'ów

Przedstawianie systemu na trailerze nie ma najmniejszego sensu, systemy trzeba opisać i przedstawić graczom tak by je zrozumieli, nie tylko zobaczyli ich wizualną część przy fajnej muzyczce. Pisałem już pare razy, pierw tworzymy świat gry, potem dalsze elementy, uzbrojenie postaci, questy itd. Dlatego pokazaliśmy tylko część map.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Venoms -

Tak, siedzimy dalej w metinie.

Słowo Trailer to nie Pre-Trailer więc troszkę zboczyłeś z kursu.

Naszym głównym celem jest dać dobry polski towar z którego gracz będzie czerpał przyjemność, gracz a nie admin konkurencyjnego serwera.

Trailer to pokazanie z czym przyjdzie się zmierzyć graczowi oraz pokazanie mu na jaki świat ma się przygotować

(jeszcze nie widziałem trailera który by pokazywał np rozbudowanie danego przedmiotu, czy pokazywanie jak i gdzie się ulepsza coś, mowa oczywiście o trailerach a nie filmach traileropodobnych.)

Już wiele razy pisaliśmy, że gracze nie będą mieli problemów z grą więc niech to w końcu dotrze do waszych głów.

Armagiedon`s -

Daruj sobie pisanie o mojej kulturze bo Ty nawet nie wiesz w jakich sytuacjach podaje się dłoń do przywitania a do których nie.

Osobiście przeczytałem wiele książek na temat kultury więc wiem teoretycznie i praktycznie co to jest.

W moich postach nie zobaczysz bezpodstawnych czy pustych słów bo nie mam czasu na pierdoły jak inni.

Twierdzisz, że jakakolwiek ranga powinna zmienić cokolwiek we mnie? Dobry bullshit.

Nigdy nie pozwolę przez daremne komentarze typu "dałeś jebany czerwony piksel do dl w rozmiarze 16x16, jesteś najlepszy dzięki wykorzystam" aby ktoś był słaby,

lepiej napisać, że coś jest chujowe niż pieprzyć głupoty, że coś się wykorzysta chociaż nawet nie wie na jaki hosting zostało udostępnione nie mówiąc o pobraniu.

To, że inni admini chcą odciąć początkujących ludzi z logicznym myśleniem od wiedzy pierdoląc im do łba, że na starcie są zajebiści nie oznacza, że się do tego przyłączę.

A tak na podsumowanie bekę mam z pisania, że to nie jest Metin bo dobrze wszyscy wiemy jaka jest prawda.

Inna liga.

Pozdro dla kumatych.

0LsM05U.png

Opublikowano

@Kamilu - zajebiście jesteśmy uradowani wiedząc jakie są Twoje umiejętności, naucz się jeszcze pisać i będzie na prawdę świetnie.

Nie wiem gdzie wyczytałeś podejście Naida do gracza, ponieważ praktycznie wszystkie osoby które oceniamy są administratorami innych serwerów, nie graczami.

Takie małe sprostowanie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Armagiedon`s nigdy nie pisz, że byłeś lub jesteś taki jak ja bo nigdy nie byłem ani nie jestem człowiekiem bez wartości który ględzi jak to serwery rozwala chociaż na ostatnim serwerze przy którym pracowałem nie było nawet laga od takich pionów jak Ty.

Pies który głośno szczeka nie gryzie.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...